Menu:

Kommende arrangementer

Billedgalleri

Rømøtur

Vil du være sikker på ikke at glemme et arrangement så tilmeld dig vores SMS-service, hvor vi nogle dage før et arrangement sender en SMS for at huske dig på arrangementet. Du tilmelder dig ved at sende en SMS med dit navn til 4264 5210 eller en mail med navn og mobilnummer til klaus.paaske10@gmail.com.

Hent det senest opdaterede program her som PDF

Arrangementer

Arrangementer for  15. April 2024
Ingen arrangementer for i dag.
Mar 2024 Tilbage til nuværende måned May 2024
Dato Arrangementer for April 2024 Info
01.04.2024 Riffelindskydning og træning samt riffelprøve

Det forventes at Antvorskov Jægerlaug, i lighed med tidligere år, arrangerer træning  og indskydning af jagtriffel på kasernens skydebane.
I skrivende stund er datoerne for 2024 endnu ikke udmeldt, derfor henvises til Antvorskov Jægerlaugs hjemmeside antlaug.dk


02.04.2024 Hundetræning for jagthunde

Forudsat at der er tilstrækkelig tilmelding vil der blive oprettet et hold med grunddressur for unghunde og et hold med dirigering/apportering af øvede hunde.  
Træningen starter tirsdag den 2. april kl. 19, herefter hver tirsdag i alt 10 uger. For grunddressur er mødestedet pladsen på Vemmeløsevej i Dalmose, ved siden af det tidligere rådhus.
For dirigering/apportering er mødestedet ved indgangen til Ravnebækskoven for enden af Stationsvej i Dalmose. Efterfølgende vil nogle træninger foregår på Kongskilde hundetræningsområde, nærmere information gives af instruktørerne.  
Pris: 500 kr., der skal betales kontant/MobilePay den første aften.
Tilmelding til Klaus Paaske på SMS/tlf. 42 64 52 10 eller mail klaus.paaske10@gmail.com


Oversigt over kommende arrangementer