Menu:

Kommende arrangementer

Billedgalleri

Rømøtur

Bestyrelsesmøde d. 11. marts 2010

Indsendt af Administrator (admin) den 10.04.2010
Referater fra Bestyrelsen >>

Anders holder løbende bestyrelsen orienteret vha. mails. Dette giver mulighed for løbende tovejskommunikation i bestyrelsen og der var enighed om at fortsætte og udbygge denne kommunikationsform.

Orientering om ”Vejledning om skydebaner”, som vi skal følge. Vores opbevaring af patroner skal fremover ske i våbenskab. Der indkøbes et skab som placeres hos Jens/Niels, der står for indkøb og opbevaring.

Der var meget lille tilslutning til netop afholdte årsmøde i JKF. Enighed om, at en af årsagerne til den ringe tilslutning er, at medlemmerne ved meget lidt eller intet om hvad JKF er eller hvad de laver. Anders laver en orientering, som udsendes til medlemmerne i juni måned sammen med næste program. Orientering om aftale mellem JKF Slagelse og Slagelse Kommune of regulering af skadevoldende vildt, som klubben accepterer. Anders orienterede om status for forsikringssagen vedr. haglnedfald på biler ved skydning på Vankelmark; den er ”glemt” pga. interne problemer i Jægerforbundets administration men Ole Roed har lovet, at sagen vil blive behandlet hurtigst muligt.

Læs hele referetet her.

 

Sidst ændret: 10.04.2010 kl. 12:15

Tilbage