Menu:

Kommende arrangementer

Billedgalleri

Rømøtur

Aktuelt
(Tilbage)


Hygiejnekursus

JKF Slagelse afholder, i samarbejde med DJ Kreds 6, et hygiejne kursus, der også er gyldigt i Tyskland. Kurset gør, at man kan gå på jagt alene i Tyskland og at man må håndtere vildt, skudt i Danmark, til videresalg. Man lærer, at genkende diverse sygdomstegn på vildtet og dets indvolde samt at udtage prøver fra vildsvin med henblik på at få det undersøgt for trikiner. Kurset afsluttes med at man får udleveret et bevis på, at man har gennemført kurset for ”Kyndige personen”.

Kurset koster 450 kr. pr. person for medlemmer og 500 kr. for ikke medlemmer. For de penge får man kurset, en ostemad kaffe og kringle samt beviset.

Tilmelding kan kun ske via nettet, ved at man indsætter beløbet (450/500 kr.) på konto nr.: Reg. nr. 0311, konto nr. 0745875777. Seneste tilmeldingsfrist er 1. juni 2013. I feltet, besked til beløbsmodtager, skal man skriv sit navn.

Efterfølgende skal man sende en e-mail til Kim Jepsen kimjkf@gmail.commed navn, tlf. nr., DF-medlemsnummer hvis man er medlem samt adresse. Disse oplysninger skal bruges til registrering på jeres kursusbevis. Tilmelding sker efter ”først til mølle” princippet

Jævnføre vedtægterne skal det gøres opmærksom på, at man indtil 1. juni kan fortryde tilmeldingen og få pengene tilbage. Efter den 1/6 og indtil den 1/7 kan man "sælge" kurset til en anden ved at man skriver til Kim Jepsen og får ændret navnet på tilmeldingen. Efter den 1. juli er tilmeldingen bindende og det er ikke muligt at få pengene tilbage eller at "sælge" kurset til en anden. Udeblivelse medfører også at pengene er tabt.

Kurset afholdes torsdag den 29. august 2013 fra kl. 18:00 til 22:00 i Revhuset i Korsør.

Der er plads til maksimalt plads til 25 personer; såfremt der er flere tilmeldinger vil det næste kursus blive afholdt engang i efteråret. 

Sidst ændret: Administrator (admin) den 01.06.2013

Tilbage