Menu:

Kommende arrangementer

Billedgalleri

Rømøtur

Aktuelt
(Tilbage)


Jagtmiddag den 15. marts

Lørdag den 15. marts holdt Hashøj Jægerklub sin traditionsrige jagtmiddag i Sørby Forsamlingshus. Her havde Majken Eriksen (vært i Ydun Forsamlingshus) med hjælp af frivillige fra klubben lavet en udsøgt menu, hvor forretten bestod af dampet ørred med ørredmousse, rogn, spæde salater, æble og glaskål vendt i rødløgsvinaigrette og urter. Hovedretten var dådyr, krydret med rosmarin og timian og som tilbehør braiseret julesalat med bacon, 3 forskellige sorter glaserede gulerødder, smørdampede forårsløg samt knuste kartofler med skalotteløg og selvfølgelig vildtsauce. Og sidst men ikke mindst desserten, der var rom-farin braiseret ananas, vaniljeis, mandelkage og nøddekrokant.

Et fast punkt i jægermiddagen er gættekonkurrencen, hvor man i år skulle gætte hvor mange nødder der var i nogle net, der var hængt op i lokalet. Til konkurrencen var der sponsoreret mange fine præmier, bl.a. er skydetårn! 

Og mens Brian Nygaard gjorde klar til at levere dansemusikken blev det overdådige måltid fordøjet over kaffe med kransekage, hvorefter dansen gik lystigt indtil natmaden blev serveret – pølser og brød med det hele!

Desværre havde dette arrangement kun samlet 62 personer hvilket er den nedre grænse for at det økonomisk kan hænge sammen. Heldigvis have 2 af vores medlemmer, Bent Nielsen og Per Pedersen sponsoreret det lækre dådyrkød! Så bestyrelsen er gået i tænkeboks om arrangementet skal fortsætte i denne form eller der skal findes på noget nyt. Gode ideer og kommentarer fra jer medlemmer er velkomne! 

Klik her for at se billederne

Sidst ændret: Lasse Dissing (lasse dissing) den 28.03.2014

Tilbage